Vind Uw Perfecte Sieraad

Gepubliceerd aug. 04, 21
7 min read

Gouden Zegelring Heren

Gouden HerenringJuweliers: Horloges, Sieraden En Informatie

Verlovingsringen

De Mooiste Sieraden - Online Kopen - JuwelierGouden Sieraden

Welke kleur moet een verlovingsring zijn?
Een klassieke verlovingsring bevat een kleurloze diamant. De diamantkleuren zijn onder te verdelen in de kleuren D tot en met Z. De kleur D is het meest zuiver wit. Omdat deze kleurloze diamanten erg zeldzaam zijn, zijn deze tevens erg kostbaar.

Hoe moet een verlovingsring eruit zien?
Hoe ziet een verlovingsring eruit? De klassieke vorm van verlovingsringen zijn de zogenaamde solitair ringen. Dit zijn ringen met één grote steen in een gouden of witgouden ring. Vaak is de steen die wordt gebruikt een diamant.

Hoe kies je de juiste verlovingsring?
Als je wel kiest voor een diamanten verlovingsring, bepaal dan de juiste verhouding tussen grootte, vorm en kwaliteit van de diamant(en). De vier C's zijn een goede maatstaf om hier naar te kijken. Het is even ingewikkeld, maar we gaan het aan je uitleggen: De kleur (Colour) bepaalt hoe wit de diamant is.

Wat is de vroegste betekenis van de oorbel?
Oorbellen werden als eerste gebruikt in het Midden Oosten zo'n 3.000 jaar voor Christus. Ze werden in die tijd gebruikt om vreemden een bepaalde 'uitstraling' te geven, zodat iedereen wist dat dit mensen uit een ander gebied waren met een andere godsdienstige identiteit.


De Mooiste Sieraden - Online Kopen - Juwelier

Mijn Mooiste Sieraden

Mon Plaisir 89 D, 4879 AM Etten-Leur
+31623887871
gouden ringen

Trouwringstudio De Tijd – gelegen in de buurt van Utrecht – heeft een ruime keuze trouwringen. Van een gouden ring tot een ring van palladium, van klassiek tot modern, met of zonder diamant – jullie vragen, wij leveren - gouden ring. Willen jullie zelf je trouwringen ontwerpen of hebben jullie al een ontwerp? Onze ervaren goudsmeden helpen jullie graag met de uitvoering van jullie plannen.

Om jullie een idee te geven van ons ruime assortiment, loodsen wij jullie op deze pagina graag even door onze collectie heen - gouden herenring. Een van de meest gestelde vragen die wij krijgen is: wat is nu precies het verschil tussen wit goud en zilver? Wel: wit goud werd in het begin van de vorige eeuw ontwikkelt als een voordelig alternatief voor platina.

Bijzondere Sieraden Online Kopen? - Juweliers

Wit goud – een legering van goud en andere lichtkleurige edelmetalen, bijvoorbeeld palladium – is veel minder kostbaar. Toch is het zeker geen minderwaardig product. Zoals wij al aanstipten: wit goud is een legering van goud en zilver en andere edelmetalen. Hoe meer andere edelmetalen je aan het goud toevoegt, hoe lichter het wordt. antieke sieraden.

De populariteit van de ring is onder meer te danken aan het feit dat de diamanten in deze ring de kleur van het goud niet absorberen, waardoor de diamant witter en dus mooier lijkt. Neem bijvoorbeeld deze spanring met briljant geslepen diamant (gouden ringen). Persoonlijk vinden wij dit een lust voor het oog.

Juwelier - Horloges - Sieraden

Zoals jullie al hebben gelezen is platina het meest exclusieve edelmetaal dat er bestaat. Het is dan ook niets voor niets dat ‘een platina plaat’ het hoogst haalbare is voor een artiest. En toch is platina uitermate populair als materiaal voor trouwringen in Utrecht. Weerbaarheid tegen corrosie, goede kneedbaarheid van het materiaal (dat is voor de smid heel fijn) en een prachtige grijs-witte glans die vele jaren aanhoudt zijn slechts een paar van de vele eigenschappen waardoor het edelmetaal zo geliefd is.

Online JuwelierGouden Armband

Deze elegante ring draagt de vorm van een omgekeerd omegateken met een diamant die tussen de uiteinden zweeft. Door dit bijzondere ontwerp kunnen jullie de diamant van alle kanten bewonderen. Ook de klassieke ring van platina zal jullie misschien kunnen bekoren – neem gerust een kijkje in onze webshop. Willen jullie liever langskomen in onze winkel en persoonlijk met onze specialisten jullie wensen doorspreken? Graag! Wij kijken alvast uit naar jullie bezoek.

Juwelier - Horloges - Sieraden - Trouwringen

Iedereen kent hem, de trouwring zoals hij volgens velen behoort te zijn: de trouwring van geel goud (gouden hanger). Deze klassieke ring is al eeuwenlang de meest gedragen variant van alle edelmetalen die er zijn. Zo ook nog steeds bevonden in Utrecht. Geel goud is, anders dan het hierboven beschreven witgoud, een legering van goud en zilver.

Dat heeft dan weer als voordeel dat het goud weerbarstiger wordt. Goud is namelijk van nature een vrij zacht edelmetaal (gouden ketting). Hoe meer zilver er aan het goud wordt toegevoegd, hoe lager het aantal karaats, hoe hoger de duurzaamheid van de trouwring. Ons assortiment geel gouden trouwringen is zeer uitgebreid en biedt geheid een ring die bij u past.

Koop Horloges En Sieraden Bij De Online Juwelier

Een van de meest verkochte trouwringen van geel goud is deze 14-karaats geelgouden trouwring voorzien van briljant geslepen diamant. gouden ketting. De grootte van de diamant is, net als de kleur en de uitvoering van de ring, geheel aanpasbaar aan uw wensen. Wilt u geen diamant in de ring? Ook geen probleem.

Voor wie naar iets anders op zoek is dan de geijkte geel gouden, wit gouden of zilveren trouwringen, bieden wij bi-color trouwringen van Utrecht als alternatief. Bi-color gouden trouwringen… de naam zegt het eigenlijk al. De ring bestaat uit twee kleuren goud die met elkaar worden gecombineerd waardoor een verrassende combinatie ontstaat - gouden hanger.

Gouden Sieraden!

Door het traditionele gele goud te combineren met het fris ogende wit goud, krijgt de ring een moderne uitstraling die bij elke outfit past. Een andere combinatie die veelgevraagd is, is rood goud en platina. Bij deze ringen accentueert het zilverachtige platina de dieprode kleur van het rood goud. gouden trouwring. Nog weer anders zijn de tri-color ringen, die bestaan uit drie kleuren goud.

De verschillende kleurschakeringen maken deze ring geschikt voor alle gelegenheden. Benieuwd of wij iets voor jullie kunnen betekenen? Kijk gerust eens in onze webshop voor een uitgebreid assortiment bi-color en tri-color trouwringen, altijd van de beste kwaliteit en tegen de laagste prijs in Utrecht. Met enige trots melden wij dat Trouwringenstudio De Tijd de eerste in de omgeving Utrecht is met een grote collectie palladium trouwringen.

Zilveren Sieraden, Gouden Sieraden & Horloges

Sieraden En Juwelen Online KopenShop Online Voor Horloges En Sieraden

Palladium is een vrij nieuw edelmetaal, en is van oorsprong een materiaal uit de industriële sector. Per jaar wordt zo’n vijfhonderd ton palladium geproduceerd. Het merendeel daarvan wordt gebruikt in de auto-industrie, maar we vinden het ook terug in telefoons, televisies en computers. Het klinkt alsof het helemaal geen zeldzaam edelmetaal is, maar dat is geheel niet waar.

Maar omdat palladium nog niet zo erg gewild is, is de prijs ervan een stuk lager. En dat is dan weer gunstig voor jullie. In onze webshop vinden jullie een groot aanbod palladium trouwringen. Het model met drie briljant geslepen diamanten vinden wij persoonlijk erg mooi, less is more! Deze ring is lijkt qua kleur veel op de witgouden trouwringen die we hierboven hebben getoond – maar is qua prijs misschien iets interessanter.

Gouden CollierTrouwringenstudio De Tijd is partner van de trouwringenatelier Niessing uit Vreden. Niessing is een van de oudste trouwringmakers van Duitsland, en wordt over de hele wereld gewaardeerd om zijn traditionele vakmanschap en moderne design. Van geautomatiseerde processen moeten ze in het sieradenatelier van Niessing niets weten: elke ring gaat door minstens tien handen voor je het om je vinger schuift.

Zo betalen jullie altijd de juiste prijs voor jullie trouwringen. Niessing wordt zowel door kenners als door klanten hoog aangeslagen. Het design van de trouwringen staat altijd met een voet in de traditie en met een voet in de moderne tijd – zoals alle goede ontwerpen behoren te doen. Met subtiele nuances worden klassieke trouwringen omgetoverd tot tijdloze juwelen die de tijd letterlijk en figuurlijk doorstaan.

Gouden Sieraden

De wens van de klant staat bij Niessing en bij ons altijd voorop. Hebben jullie een mooie ring gezien maar hebben jullie ‘m toch liever iets smaller, breder of gedecoreerd met een edelsteen? Geen probleem. Vraag bij ons wat de mogelijkheden zijn. Hebben jullie ergens anders een ring gezien die niet in onze collectie zit? Vraag ons gerust (gouden sieraden).

Vragen? Bel, mail of kom langs. Een van onze medewerkers beantwoordt ze graag. Jullie kunnen geen geschikte trouwring vinden in de buurt van Utrecht? Geen probleem. Dan ontwerpen jullie er toch zelf een? Het is heel simpel. Eerst kunnen jullie hier en daar eens wat inspiratie opdoen. gouden armband. Kijk bijvioorbeeld eens in onze webshop wat jullie allebei mooi vinden.

Gouden Kettingen - Gouden Armbanden - Gouden Ringen

Antieke SieradenGouden Hanger

Hij zal jullie vragen van welk materiaal jullie de ring gemaakt willen hebben, welke look jullie het mooist vinden, of jullie er een diamant in willen hebben of niet. Langzamerhand komen jullie samen tot jullie ultieme ring. Onze goudsmid gaat vervolgens aan het schetsen en legt zijn ontwerp – gebaseerd op jullie voorkeuren – aan jullie voor (gouden ring).


Meer van Maken

Navigation

Home

Latest Posts

Voordeel Sieraden: Sieraden En Meer

Published Dec 14, 21
7 min read

Gouden Ringen

Published Dec 12, 21
7 min read